Het maakt niet uit of je als ondernemer of als particulier op zoek bent naar een leaseauto, want bij Lease.Auto kan het allemaal. Het is hier mogelijk om verschillende contracten af te sluiten voor het leasen van een auto. Zo heb je de mogelijkheid voor financial lease, operational lease en private lease. Daarover wordt later meer verteld. Het is overigens ook mogelijk om een auto te financieren bij Lease.Auto. Wist je dat het leasen van een auto echt maatwerk is? Bij Lease.Auto houden ze echt rekening met alle wensen van de klant, zodat het leasecontract altijd naar wens is voor iedereen. Even terug naar de verschillende contracten die er afgesloten kunnen worden. Wat is financial lease?

Financial en private lease

Met financial lease koop je een auto of een bedrijfswagen, waardoor je direct de eigenaar bent van het voertuig. Het is dan ook mogelijk om de btw terug te vorderen, en je hebt investerings- en renteaftrek. Als je voor privégebruik een auto wil leasen, dan maak je gebruik van private lease. Het enige dat jij dan hoeft te doen is tanken, want alles is verder inbegrepen. De verzekeringen, de onderhoudskosten en de pechhulp. Je kunt echt all-in zorgeloos rijden met private lease. Veel mensen kiezen hiervoor als ze bijvoorbeeld een auto maar voor een korte tijd nodig hebben, bijvoorbeeld een jaar. Het is dan vaak zonde om een nieuwe auto aan te schaffen. Zet alle kosten even op een rij en bekijk voor jezelf wat op dat moment de goedkoopste en meest praktische oplossing is, het aanschaffen van een nieuwe auto of private lease. Met private lease heb je vaak ook keuze uit een groot aanbod aan verschillende auto’s. En wat is dan operational lease?

Operational lease

Met operational lease heb je dezelfde voordelen als met private lease, alleen dan is dit voor zakelijk gebruik. Wil je dus een bedrijfswagen of auto leasen? Dan is operational lease een goed idee. Je hoeft dan nergens naar om te kijken, want alle kosten zijn inbegrepen. Als je meerdere auto’s nodig hebt voor je bedrijf, is het ook mogelijk om meerdere auto’s te leasen. De werknemers die gebruik maken van de auto, hoeven alleen maar te tanken wanneer dit nodig is. Verder wordt alles geregeld. Heb je interesse in het leasen van een auto, op wat voor manier dan ook? Neem dan nu contact op met Lease.Auto!