Het maakt niet uit waar je naar op zoek bent, een hypotheek om een huis te kopen, een hypotheek oversluiten, verbouwen of overwaarde verzilveren. Je kunt voor al deze zaken terecht op hypotheekrente.nl. Per onderwerp wordt duidelijk besproken en uitgelegd hoe je dit moet aanpakken. Voor veel zaken is het handig om een hypotheekadviseur in te schakelen. Een hypotheekadviseur weet namelijk precies hoe hij te werk moet gaan. Een huis kopen is namelijk niet zomaar iets. Je moet nadenken over het verhuizen, het verzekeren en over het aansluiten van gas, energie en water. Er komt een hoop bij kijken. En voordat je natuurlijk een huis kan kopen, ga je bekijken hoeveel je kan lenen. Om een globale inschatting hiervan te krijgen is het mogelijk om een online tool te gebruiken.

Hoeveel kan ik lenen

Hoeveel kan ik lenen? Met een online tool krijg je hier een globale inschatting van. Het enige wat je in hoeft te vullen is je bruto jaarinkomen, je leeftijd en of je een partner hebt. Vervolgens wordt er een globale berekening gedaan. Hierdoor weet je een beetje waar je aan toe bent. Wil je gelijk een duidelijk antwoord op de vraag: hoeveel kan ik lenen? Dan is het handig om een afspraak te maken met een hypotheekadviseur. Via hypotheekrente.nl kan dit gemakkelijk en kun je zelf aangeven waarom je een afspraak wil maken. Hier geldt ook dat het eerste gesprek altijd vrijblijvend en gratis is. De afspraak kan op locatie plaatsvinden, maar als dit niet lukt dan is het ook mogelijk om een telefonisch gesprek of een online adviesgesprek in te plannen. Toch liever wel op locatie? Dan zijn de vestigingen te vinden in o.a. Amsterdam en Utrecht. Bekijk de website voor alle vestigingen. Heb je antwoord gekregen op de vraag: hoeveel kan ik lenen? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe woning die past bij je hypotheek. Wat doet een hypotheekadviseur allemaal voor je?

Hypotheekadviseur

Een hypotheekadviseur helpt je om een woning te vinden die past bij je hypotheek. Hij zorgt ervoor dat ook de hypotheekrente het voordeligst is voor je situatie, en dat de rentevaste periode ook voordelig is. Een hypotheekadviseur houdt hierbij namelijk rekening met een aantal factoren. En het verschilt per situatie of bijvoorbeeld een rentevaste periode van 20 jaar voordeliger is, of een rentevaste periode van 30 jaar. Wil je een afspraak maken met een hypotheekadviseur? Maak dan nu een afspraak via hypotheekrente.nl!