Schoenen, schoenen en nog eens schoenen. Schoenen zijn de perfecte manier om je outfit helemaal af te maken, en daarom kan je er nooit genoeg hebben. Ga je voor een sportieve sneaker zoals van VEJA dames, Premiata of een ander merk? Of ben je meer van de nette schoenen, zoals hakken of laarzen? Wees vooral niet bang om verschillende stijlen te mixen! Het kan allemaal. Bij het uitzoeken van schoenen is het ook belangrijk om te kijken naar het materiaal waarvan de schoen is gemaakt. 

Duurzame en milieuvriendelijke materialen

Naast al deze verschillende stijlen, is het ook mogelijk om te kijken naar duurzaamheid. Wat zijn de arbeidsomstandigheden van de makers? Van wat soort materialen zijn de schoenen gemaakt? Gaan ze lang mee? Et cetera. Een hip merk als het Franse VEJA gebruikt bijvoorbeeld zogeheten eco-katoen, wild rubber en leer dat gemaakt is van planten. Stuk voor stuk duurzame materialen. Als je weet dat je schoenen van duurzame en milieuvriendelijke materialen zijn gemaakt, zitten ze onbewust toch gelijk nog een stuk fijner dan dat ze al zitten!

Sneakers voor mensen met durf

Een ander tof merk is het Italiaanse Premiata. De old-skool look, de opvallende zool met opdruk en de frisse kleuren, geven de schoenen een jeugdige uitstraling. Dit alles wordt samengebracht in schoenen die figuurlijk net even buiten de lijntje kleuren. Met deze schoenen aan je voeten is de eindstand dat je sowieso gaat opvallen. Perfect voor mensen die durven op te vallen en die een eigen, unieke smaak hebben. Het mooie aan een merk als Premiata is dat ze schoenen maken voor zowel mannen als vrouwen.

Lekker combineren

Het leuke aan sneakers, is dat je ze vandaag de dag met bijna elke outfit kunt dragen. Combineer het met een mooie jeans en een t-shirt en je bent klaar voor een lekker dagje op het terras. Of trek ze eens aan onder een pak, voor een vrolijke en speelse noot. Het kan allemaal. Het enige waar je op moet letten is dat de sneakers schoon en heel zijn. Als dat het geval is, kan je er eindeloos veel kanten mee op. Koop er een aantal en ervaar zelf de veelzijdigheid van sneakers. Of ze nu van een merk als VEJA dames, Premiata of een ander merk zijn, je zit altijd goed.