Veel mensen in Nederland zijn niet tevreden over hun haar omdat zij bijvoorbeeld inhammen hebben. Zij lopen daarom vaak met een pet of moeten erg lang voor de spiegel staan om de inhammen goed weg te werken. Het is in dat geval handig om eens te kijken naar een haartransplantatie. Als jij een haartransplantatie ondergaat, dan kunnen chirurgen de inham volledig wegwerken en zij kunnen ook je volledige hoofd voorzien van nieuw haar. Een haartransplantatie ondergaan kan je doen in Nederland, maar veel mensen reizen daarbij voor een behandeling naar Turkije. Hier vind je meer informatie over het ondergaan van een haartransplantatie in Turkije. 

 

Waarom naar Turkije?

Turkije is een bestemming geworden voor mensen uit alle hoeken van de wereld die plastische chirurgie willen ondergaan. Dit heeft allemaal met de prijs te maken. Het ondergaan van een haartransplantatie in Turkije is namelijk veel goedkoper dan in Nederland. Soms ben je in Nederland wel vier tot vijf keer meer kwijt voor een haartransplantatie. Veel mensen denken dat de chirurgen in Turkije minder goed zijn opgeleid, maar dat is onjuist. De chirurgen in Turkije zijn vaak beter dan de chirurgen in Nederland. Dit heeft er grotendeels mee te maken dat een cosmetische ingreep fabriekswerk is geworden in Turkije.

 

Je kan overal terecht 

In Turkije zijn er veel klinieken te vinden waar jij terecht kan voor een cosmetische ingreep en dat is natuurlijk zeer fijn want je kan dan altijd wel ergens in Turkije terecht. Het is echter wel enorm belangrijk dat jij altijd goed onderzoek doet naar de kliniek. Niet elke kliniek in Turkije is zo goed als zij zelf beweren. Als jij onderzoek wilt doen naar een bepaalde kliniek in Turkije dan is het enorm belangrijk om altijd te kijken naar de reviews. Reviews zijn namelijk de meningen van personen die een cosmetische ingreep bij een bepaalde kliniek hebben ondergaan. Deze meningen zijn dus enorm belangrijk voor je onderzoek. 

Wat zijn de risico’s?

Het maakt niet uit wat voor cosmetische ingreep je wilt doen, een cosmetische ingreep kent altijd risico’s. Als het om een fue haartransplantatie gaat, dan kan jij bijvoorbeeld een infectie oplopen. Daarom is het belangrijk dat jij weet of de kliniek in een steriele ruimte werkt. Dat is in Turkije zeker niet altijd het geval en daarom is onderzoek doen naar een bepaalde kliniek enorm belangrijk. Ga daarom alleen naar een betrouwbare kliniek toe!